Banca Romaneasca a ales agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu pentru gestionarea contului de PR al companiei.
Rogalski-Grigoriu furnizeaza o gama extinsa de servicii de consultanta strategica si de implementare, atat la nivelul campaniilor de comunicare pentru lansarea de noi produse, cat si la nivel corporate, incepand cu luna decembrie 2008.

Echipa Rogalski-Grigoriu va asista Banca si in derularea campaniilor de PR online si PR intern. In plus, o atentie sporita va fi acordata strategiei de crisis & issues management, esentiala pentru a face fata cu sucess provocarilor anului in curs pentru piata bancara romaneasca.

In acest sens, pentru a-si fundamenta procesul de consiliere pe baze profesioniste si eficiente, Rogalski-Grigoriu a inceput deja realizarea unui audit de comunicare interna si externa. In functie de rezultatele acestor analize, agentia va fi in masura sa implementeze o strategie de comunicare in acord cu specificul activitatii institutiilor financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri