Burda Romania vinde Cool Girl

Publisherul Burda Romania a finalizat negocierile pentru vanzarea revistei Cool Girl catre Presworks Romania, a declarat, pentru Wall-Street, Adina Gheorghe, marketing manager al companiei.
“Cei 9 ani de publicare ai revistei COOLGirl de catre Burda Romania face ca despartirea de acest titlu sa fie una dificila. Am decis sa vindem aceasta publicatie intrucat ne dorim pentru Cool Girl o evolutie constanta si sigura. Vrem ca revista sa poata sa apara in continuare lunar. Aceasta tranzactie se face in avantajul echipei si al revistei”, spune Adina Gheorghe, fara a oferi detalii privind valoarea tranzactiei.

Potrivit acesteia, publisherul Burda Romania va fi in continuare responsabil de vanzarea spatiului publicitar al revistei si de distributia acesteia.

“Sunt maxim 8 angajati la Cool Girl si acestia isi vor continua activitatea in mod normal”, adauga Gheorghe.

Revista Cool Girl a fost lansata in octombrie 2000, fiind un produs exclusiv Burda Romania. In primele trei luni din an, Cool Girl a raportat un tiraj mediu de 37.635 exemplare vandute, dintr-un tiraj brut de 50.000 de exemplare.


Sursa: BRAT

Revista Quattroruote si-a incetat aparitia

Burda Romania face parte din BVO - Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media, fondata in anul 1995. BVO numara in prezent peste 200 de reviste in Romania, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Kazakhstan, Serbia, Croatia si Slovenia.

Presworks Romania editeaza publicatiile saptamanale: Star, Zau si Soc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri