Trilulilu faciliteaza monetizarea continutului video

Trilulilu, site-ul romanesc de partajare de fisiere video, imagini si audio, a lansat sectiunea “Canale”, destinata partenerilor care doresc sa isi distribuie continutul video online si sa il monetizeze prin publicitate video.
Pe langa parteneriatul incheiat deja cu televiziunea online HappyFish, Trilulilu a mai semnat parteneriate individuale cu site-ul Realitatea.net si Port.ro.

"Am identificat multe oportunitati prin care atat noi cat si partenerii nostri sa avem de castigat. Trilulilu are cea mai mare comunitate de consumatori de continut video din Romania, cu peste 2,2 milioane de vizitatori unici pe luna. E o audienta importanta, la care poate avea astfel acces orice producator de continut video profesionist”, declara Sergiu Biris (foto), director general Trilulilu.

Odata cu aceasta lansare va fi introdusa si optiunea prin care advertiserii sa poata targeta publicitate direct pe continutul video premium oferit in canalele partenerilor.

Conform SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet), realizat de BRAT, in lunile iulie, august si septembrie, site-ul Trilulilu a fost lider de trafic in Romania cu o medie de peste 2,2 milioane vizitatori unici pe luna.

Lansat oficial pe 22 ianuarie 2007, Trilulilu.ro este primul site romanesc de sharing. Incepand cu luna mai 2007, actionarul majoritar al site-ului este omul de afaceri de origine franceza Alexis Bonte, care detine 51% din companie.

Trilulilu are 580.000 de utilizatori inregistrati si detine peste 23.000 ore de continut video generat exclusiv de catre utilizatorii si partenerii sai.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri