“Pe langa expertiza recunoscuta in campaniile de comunicare integrata, cunoasterea specializata a industriei IT a fost principalul motiv care ne-a determinat sa incepem parteneriatul cu SmartPoint pentru piata din Romania, acum aproximativ doi ani. Buna intelegere a modelului nostru de business si a produselor noastre si rezultatele obtinute pana acum ne-au convins sa extindem colaborarea si pe piata din Serbia,” a declarat Pawel Smigielski, Regional Manager EE, Kingston Technology.

SmartPoint va stabili si va implementa strategia de comunicare pentru Kingston Technology in Serbia, asigurand serviciile de comunicare corporate si de produs si organizare de evenimente.

Pe langa Kingston, SmartPoint comunica la nivel regional si pentru NVIDIA si Mio. Serviciile de comunicare corporate si de produs sunt asigurate de consultantul regional Milivoj Djordjic.

Printre clientii SmartPoint se mai numara: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Epson, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.