Newad Communication se rebranduieste in NNC Services si vrea afaceri de 0,6 mil. euro

Newad Communication, companie de consultanta in marketing si management lansata in 2006, se rebranduieste pe piata locala, noul nume al companiei fiind NNC Services, si mizeaza in acest an pe o dublare a afacerilor pana la 600.000 de euro.
Rebrandingul vine la un an de la lansarea serviciilor pe piata din Statele Unite, sub brandul NNC Services si va sustine strategia pe termen lung a operatiunilor companiei, care se va orienta exclusiv spre proiecte externe. Agentia de comunicare are in prezent 13 consultanti, iar in ultimul an numarul clientilor s-a dublat.

In 2010 compania vizeaza dublarea cifrei de afaceri pana la aproximativ 600.000 de euro ca urmare a strategiei prin care se doreste cresterea numarului de clienti externi.

”In urma cu mai putin de un an anuntam lansarea noastra cu servicii de consultanta in afaceri, outsourcing de marketing si generare de stiri pentru companii care opereaza pe piata nord americana si in Europa de Vest. Rezultatele acestei extinderi au fost foarte bune si am reusit sa atragem clienti si proiecte interesante din SUA si din Vestul Europei”, declara Loredana Niculae, manager partener NNC Services.

NNC Services, cunoscuta anterior sub denumirea newAD Communication, este o companie care are in portofoliu clienti precum OSF Global Services, IP Devel, Techteam Akela, Ensight, InCrys, PRAS, Arnia Software, Nexus, Edata, Rilvan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri