Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
De ieri, angajatii revistei Money Express sunt in conflict de munca deschis cu editorul publicatiei, societatea M$C Strategy Development. In cazul in care salariatii nu vor ajunge la o intelegere cu angajatorii, cei care trebuie sa le vireze lefurile restante si sa le plateasca sporurile prevazute de Contractul Colectiv de Munca la nivel de Ramura Mass Media, atunci va fi declansata greva generala, relateaza Reporter Virtual.ro.

Mona Dirtu, redactor-sef al saptamanalului Money Express, si-a dat saptamana aceasta demisia, potrivit unei stiri publicate exclusiv de Wall-Street. Functia ii va fi preluata temporar de Romulus Deac, redactor-sef adjunct. Acesta ii va prelua atributiile pana la publicarea urmatorului numar, martea viitoare. Dupa aceea, actionarii revistei, Dragos Nedelcu si Sorin Freciu, vor hotari cine va fi noul redactor-sef al Money Express.

Cristian Manafu scrie pe blogul sau despre cum se vad brandurile cu impact in social media. De la el putem vedea cum sunt reflectate cele mai puternice branduri in social media in ultimul an (15 iulie 2009 – 15 iulie 2010) si care dintre aceste branduri de impact in Romania s-a bucurat de numarul cel mai mare de mentionari in presa online, in blogosfera si twittosfera romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri