De ieri, angajatii revistei Money Express sunt in conflict de munca deschis cu editorul publicatiei, societatea M$C Strategy Development. In cazul in care salariatii nu vor ajunge la o intelegere cu angajatorii, cei care trebuie sa le vireze lefurile restante si sa le plateasca sporurile prevazute de Contractul Colectiv de Munca la nivel de Ramura Mass Media, atunci va fi declansata greva generala, relateaza Reporter Virtual.ro.

Mona Dirtu, redactor-sef al saptamanalului Money Express, si-a dat saptamana aceasta demisia, potrivit unei stiri publicate exclusiv de Wall-Street. Functia ii va fi preluata temporar de Romulus Deac, redactor-sef adjunct. Acesta ii va prelua atributiile pana la publicarea urmatorului numar, martea viitoare. Dupa aceea, actionarii revistei, Dragos Nedelcu si Sorin Freciu, vor hotari cine va fi noul redactor-sef al Money Express.

Cristian Manafu scrie pe blogul sau despre cum se vad brandurile cu impact in social media. De la el putem vedea cum sunt reflectate cele mai puternice branduri in social media in ultimul an (15 iulie 2009 – 15 iulie 2010) si care dintre aceste branduri de impact in Romania s-a bucurat de numarul cel mai mare de mentionari in presa online, in blogosfera si twittosfera romaneasca.