Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Paginademedia.ro scrie despre "Explore the Charpatian garden”, noul slogan turistic al Romaniei. Sloganul fi lansat mâine, la Expozitia Mondiala de la Shanghai de catre Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii.

• Marius Pahomi vorbeste pe blogul sau despre lansarea de catre Trilulilui a site-ului de publicitate, un proiect "unde gasiti toate datele necesare planificarii unei campanii: demografice, formate de publicitate, exemple, simulari, studii de caz, testimonial etc".

• Pe blogul lui Cristian Manafu, cititorii pot afla despre cum pot sa aiba succes pe Facebook. Printre cele opt criterii prezentare, se numara si participarea la dialoguri.

• Khris.ro nu crede ca trendul preturilor la apartamente se va schimba dupa revenirea economiei si prezinta mai multe argumente. Unul dintre ele este ca "in urmatorii ani piata se va segmenta foarte mult, ceea ce inseamna ca vor exista segmente de piata (putine) care vor creste, in timp ce altele vor stagna sau vor scadea"

• Sa-i pedepsim pe bancheri pentru criza?, se intreaba riscograma.ro. Ungurii chiar o pun in practica, cu o suprataxa usturatoare, dar pedepsirea bancilor a ajuns un refren la moda peste tot. Ei au provocat criza, ei sa plateasca, nu-i a?a? Dar cine sunt ei?

RazvanPascu.ro publica cateva imagini deosebite din Romania. Sunt imagini de la Festivalul Medieval de la Sighisoara, care s-a desfasurat weekendul trecut.

Cristian Paun scrie despre slabiciunile legii parteneriatului public - privat. Legea parteneriatului public-privat, abia trecuta de cele doua Camere ale Parlamentului Romaniei, face cale intoarsa, fiind respinsa la promulgare de Presedintele Romaniei.

• Raspunzand solicitarilor prietenilor acestui blog am pregatit prima parte a prelegerii sustinute de Marius Spiridon in cadrul Colocviului SOREC Matematica in economie, pe 22 iulie la ASE Bucuresti, scrie logec.ro.

Orlando.ro scrie despre topul celor mai platiti executivi in ultimii 10 ani;


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"