Revista blogurilor de business

Citeste aici care sunt subiectele tratate astazi pe blogurile de business.

Cristian Manafu afirma ca “The Social Network“, film despre crearea retelei de socializare Facebook, de fapt nu reprezinta “istoria Facebook”.

“Este povestea crearii unui fenomen si a ambitiei unui om. Este povestea unui proces intre prieteni si a felului in care gandesc investitorii”, afirma consultantul in social media.

Bloggerul Bobby Voicu scrie ca blogul “a devenit o destinatie, un loc unde mergem sa vedem ce se intampla acum 4-5 ani, sa recitim ce eram atunci pentru a aprecia (sau nu) ce am devenit”.

DealBook.ro scrie ca Romania ocupa locul 45 intr-un clasament al tarilor in functie de activitatea de M&A, pe baza valorii tranzactiilor inregistrate in ultimii trei ani, ca procent din valoarea globala. Cum sta piata locala din perspectia pietei de fuziuni si achizitii (M&A)?

Viena, orasul declarat anul acesta numarul unu in lume in ceea ce priveste calitatea vietii se afla “ la doar 85- de kilometri de Bucuresti”, remarca Razvan Pascu.

Blogul Business Day recomanda cateva articole de citit printre care un text din Bloomberg, un articol despre decizia FED de a injecta inca 600 de miliarde de dolari in economie si de asemenea de un text despre rezultatele financiare ale grupului american AIG.

De asemenea, Hymerion recomanda ca fiind un articol interesant textul prin care Preseintele Bancii Mondiale, Robert Zoellick vorbeste in cotidianul britanic Financial Times despre rolul aurului ca « stabilizator » al sistemului financiar international.

Pe Riscograma.ro puteti citi despre “cinci mituri ceausiste despre Dunare si cum s-au risipit miliarde degeaba”

Orlando Nicoara ne recomanda sa citim un articol despre reteaua de socializare Facebook din The New York Times si unul din Fortune “despre Mark Hurd, ex CEO HP (n. red. copresedinte al Oracle), si Judie Fisher, femeia care “a pus umarul” la demisia unuia dintre cei mai puternici directori executivi din SUA”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri