Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Manafu scrie despre cele mai utile posturi despre Facebook in 2010 printre acestea numarandu-se articole despre eficienta reclamelor pe acest canal de comunicare cum sa ai succes pe Facebook, rezultatele studiului RoFacebook Survey 2010 sau ce branduri apreciaza romanii pe aceasta retea de socializare.

Orlando Nicoara posteaza un video despre un discurs al lui Sheryl Sandberg (41 de ani), directorul operational al Facebook, in care aceasta vorbeste despre motivele pentru care la nivel mondial exista prea putine femei in pozitii de conducere.

Pe blogul lui Dan Dragomir puteti citi despre faptul ca Vodafone a cumparat 22 de masini Logan Van pentru zona de distributie, conform oficialilor de la Pitesti citati de Masini.ro. Utilitarele vor deservi echipele de distributie ale Proton, dealer detinut de operatorul de telefonie mobila. Aceasta este prima colaborare dintre Dacia si Vodafone.

Alexa Bradut Ulmanu a realizat topul oraselor din Romania cu cei mai multi utilizatori de Facebook.

Pe Businessday.ro puteti citi care sunt judetelor cu cele mai mari exporturi si importuri in 2010, exporturile fiind unul dintre putinele sectoare economice care a mers bine in acest an, pentru anul urmator fiind asteptata o crestere de cel putin 10% fata de 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Actorii din serialul "Friends" se reunesc pentru un episod special pe HBO
Setari Cookie-uri