Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Cotidianul Adevarul si-a lansat editia pentru iPad. Cristian Manafu povesteste pe blogul sau despre experienta sa cu acest cotidian pe iPad. "Dupa stiinta mea, este cea de-a doua publicatie romaneasca prezenta pe celebra tableta, dupa revista The One. De curiozitate, am platit 0,99$ pentru a descarca editia de astazi aplicatia. Prima impresie nu a fost cea sperata. Nu mai incercasem un cotidian pe iPad, eram obisnuit doar cu reviste", spune Manafu.

Doru Bostina, avocat coordonator in cadrul casei de avocatura Bostina & Asociatii, povesteste pe blog despre ce au insemnat 4 ani de Uniune Europeana pentru Romania.

"Uniunea Europeana a inceput deja sa aduca in viata romanilor un plus de ordine si de rigoare, chiar daca unele “reglementari de la Bruxelles” par acum sa fie mai mult constrangeri decat elemente care definesc libertatea si prosperitatea. Aderarea la Uniunea Europeana ne-a adus si libertatea de a fi si “romani” si “europeni” in orice procent si proportie dorim si indiferent unde alegem sa locuim: la Bucuresti, la Londra, la Paris sau la Munchen", spune Bostina.

De pe blogul riscograma.ro aflam ca in ultimul trimestru din anul trecut, cotatiile de risc arata ca Romania a avut o probabilitate cumulata de incetare a platilor catre creditori (CPD) de 18,7%, potrivit CMA Vision.

DealBook.ro scrie despre piata de fuziuni si achizitii din 2010, citand un studiu realizat de DealWatch.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: "Am incercat si noi si nu a mers"
Setari Cookie-uri