BRD SocGen a lansat in aceasta saptamana cardul de credit Punct Card emis sub sigla MasterCard, care ofera acces la o linie de credit de pana la 20.000 lei, pentru care banca percepe o dobanda anuala efectiva (DAE) de 24,8% si ofera clientilor puncte de fidelitate pentru tranzactiile bancare efectuate.

Posesorii cardului de credit trebuie sa aiba un venit minim lunar de 500 lei. BRD percepe un comision de acrodare a cardului de 0,2% din linia de credit, platit o singura data.

Perioada de gratie pentru acest tip de card este de pana la 60 de zile pentru platile la comercianti. Pentru sumele utilizate la comercianti si rambursate in cadrul perioadei de gratie, banca nu percepe dobanda, iar pentru cele care depasesc perioada de gratie, dobanda anuala este de 22%.

BRD SocGen spera sa atraga cu acest card, in decurs de un an de la lansare, circa 50-60.000 de clienti, dintre care 15-20% de la alte banci.

Linia de credit de pana la 20.000 lei este acordata pe doi ani, cu posibilitate de reinnoire automata. Rambursarea liniei de credit se face in sume fixe, conform unei grile cu transe prestabilite, in functie de valoarea utilizata.

Pentru sumele mai mici de 1.000 lei, alimentarea minima lunara este de 25 lei, crescand treptat, astfel incat pentru sumele cuprinse intre 5.000 si 20.000 lei, suma ce trebuie rambursata lunar este de 500 lei.

Cardul de credit are atasat un program de fidelitate, care presupune acumularea de puncte de fidelitate pentru orice noi cumparaturi facute cu Punct Card, de la tranzactii la comecianti pana la plati de facturi. Valoarea unui punct astfel acumulat este de 0,05 lei. Clientii acumuleaza cate un punct pentru fiecare leu cheltuit la comercianti si o jumatate de punct pentru fiecare leu cheltuit pentru plata unei facturi.

Interogarea si alimentarea contului pentru Punct Card se face prin serviciile bancare la distanta ale BRD, precum Vocalis, BRD-Net si Mobilis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
BRD si-a majorat profitul net cu 7,4% in primele 9 luni ale anului