Mircea Popa, proprietarul EnergiCo Holding si detinator al mai multor apartamente in Bucuresti si in afara Capitalei, a cumparat de la tanarul de 23 de ani Laurentiu-Victor Balasa proiectul e-redus.ro, site de reduceri colective.

e-Redus.ro are afaceri anuale de circa 200.000 de euro si functioneaza cu o marja de profit de circa 10-12%, conform fondatorului. Proiectul are cinci angajati desi, anterior, a cumulat pana la 15. “Am realizat ca poate functiona la fel de bine si cu doar cinci oameni”, spune, vizibil incantat de tranzactie, Laurentiu Balasa (foto principala).

El nu a dorit sa faca publica suma cu care a vandut – “poate fi insa intuita, uitandu-te la cifra de afaceri”, spune Laurentiu Balasa.

De la imobiliare la un intreg portofoliu de site-uri

Intalnirea cu Mircea Popa (foto jos) care, printre altele, a avut multiple contracte si cu statul roman, a fost una fortuita – cei doi aveau birouri in aceeasi cladire si, in timp, au inceput sa discute despre zona de online. “Mircea Popa vrea sa construiasca o intreaga familie de site-uri in Romania. Cateva dintre ele sunt Eater.ro, Builders.ro si NauticaMagazine.ro. Discutiile despre vanzarea e-redus.ro au durat circa trei saptamani, dupa care am batut palma”, spune Laurentiu.

Mircea Popa, de partea cealalta, spune ca are deja 15 site-uri finalizate si, in termen de o luna, va mai lansa inca doisprezece. "Inca circa sapte vor fi gata in doua luni, mai avem de lucru la ele", spune el.

Veti putea afla mai multe informatii despre site-urile lansate de Mircea Popa intr-un material viitor pe wall-street.ro.

Tanarul se va axa, alaturi de un asociat al sau, pe un proiect “mai cost effective” – crearea de aplicatii pentru Android, prin Studio4Apps.com. “De fapt noi cream exclusiv teme pentru telefoane, mergem mult pe zona de personalizare. Mai bine sa domini o nisa mai mica decat sa fii anonim pe una mare!”, spune Laurentiu Balasa. Studio4Apps.com are trei oameni si, in viitor, se va extinde si pe zona de aplicatii pentru Apple (iOS).

Alte proiecte pe care le-a vandut Laurentiu sunt ReduceriAzi.ro si Mutari-totale.ro.

Printre cele mai importante site-uri de reduceri colective din Romania se numara FunDeal.ro, Zumzi.ro, Groupon.ro si Kuponiada.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Facebook a implementat stergerea datelor colectate de site-uri terte
Setari Cookie-uri