Google stie multe despre tine si ar putea sa aiba oportunitatea sa cunoasca si mai multe, datorita unei noi companii care ar putea sa-ti adauge ani buni la viata, scrie presa internationala.

Compania americana a anuntat ca se va axa pe sanatate si stil de viata, incercand sa gaseasca solutii care sa impiedice sau sa limiteze procesul de imbatranire si bolile asociate.

“Varsta si bolile afecteaza toate familiile”, spune Larry Page, CEO al Google. “Cu ceva gandire pe termen lung si biotehnologie, cred ca putem imbunatati milioane de vieti”.

Google nu a dezvaluit ce anume vor acoperi cercetarile, fiind mult mai transparenti in ceea ce priveste proiectele masinii ce se va conduce singura sau Google Glass.

Unul dintre principalele puncte luate in calcul va fi insa gasirea unei solutii impotriva cancerului. “Cred ca daca rezolvam aceasta problema putem adauga circa 3 ani, in medie, la viata oamenilor”.

Citeste mai multe pe TechRadar.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri