Travelport ofera o paleta larga de aplicatii specifice pentru agentiile de turism, dar si pentru corporatiile care au departamente specializate de rezervari. Aplicatia recent lansata reprezinta o versiune mobila, o extensie a actualelor solutii.

Astfel, agentiile care folosesc sistemul GDS Worldspan sau Galileo, isi pot descarca Travelport Mobile Agent si, ulterior, pot accesa, modifica rezervarile oriunde si oricand atat pe iPad, iPhone, iPod Touch sau dispozitive Android. Solutia a fost implementata in intreaga lume si a fost utilizata de peste 21.000 de ori de catre utilizatori din 100 de tari.

“Promptitudinea este astazi o calitate esentiala in sectorul serviciilor, extrem de apreciata de clienti, cu un aport important in fidelizarea acestora si cresterea portofoliului. TMA este un instrument folositor agentiilor si agentilor care isi doresc sa fie competitivi intr-o industrie in continua miscare, mobilitatea reprezentand un factor tehnologic esential in prezent, cu atat mai mult cu cat beneficiile se translateaza in timpi mai buni de raspuns pentru client”, declara Anca Stanese, country manager, Travelport Romania.

Citeste si:

Aplicatia Travelport Mobile Agent a fostdezvoltata de catre Travel Technology&Solutions si este unul din primele produse rezultate din Travelport Developer Network, o initiative sustinuta de Travelport.

In 2012 Travelport Romania a avut CA de peste 11 milioane lei (adica cca 2.5 milioane euro) si un profit de 644 mii lei (adica cca 150.000 euro).