Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, pastreaza un istoric al intregii activitati desfasurate de-a lungul timpului pe contul personal, insa exista o modalitate prin care acest lucru poate fi sters, iar el se realizeaza in trei pasi simpli, scrie CNET.

De fiecare data cand cautati un prieten, o companie sau o personalitate pe Facebook, reteaua de socializare salveaza cautarile, iar acest lucru poate deveni o ustensila foarte buna de marketing pentu gigantul online, care, pe baza cautarilor pe care le faci iti poate targeta si mai bine reclame sau iti poate sugera anumite recomandari.

Cum poti scapa de istoricul cautarilor de pe Facebook

Pasul 1: Apasa pe butonul Settings (Setari) situat in coltul din dreapta si alege optiunea Activity Log din meniu.

Pasul 2: Veti putea observa intreaga activitate recent desfasurata pe Facebook. Sub taburile Poze, Like-uri si comentarii, pe bara din stanga, apasati butonul More si apoi selectati Search.

Pasul 3: Va aparea intreaga activitate derulata pe Facebook in ultimul timp, iar de aici vor putea fi inlaturate cautarile individuale, printr-un click pe o iconita de culoare neagra. Daca va doriti sa stergeti intreagul istoric al cautarilor selectati Clear Searches.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri