Compania britanica de pariuri Stanleybet a lansat, miercuri, platforma online pentru jucatorii din Romania, casa de pariuri fiind printre primele care indeplinesc noile conditii legale in domeniu.

"Platforma Stanleybet de pariere online isi propune sa devina rapid un standard de referinta in domeniu, mai ales ca la baza acesteia sta si experienta de peste 11 ani de interactiune cu pariorul roman. Pe platforma online, jucatorii vor putea paria pe evenimente sportive atat inainte de fluierul de start, cat si dupa acesta, prin facilitatea de pariere live", se arata in comunicatul citat, potrivit Mediafax.

Contextul intrarii pe piata pariurilor online din Romania este dat de recentele modificari legislative care au creat cadrul operarii legale a jocurilor de noroc la distanta. "Pariurile online nu reprezinta o noutate pentru romani, acestea fiind practicate de multi ani pe teritoriul tarii noastre, insa in afara cadrului legal. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reusit in scurt timp sa adopte masuri de intrare in legalitate a activitatii de jocuri de noroc online si sa deschida calea licentierii organizatorilor in Romania. Obtinerea licentei pentru desfasurarea activitatii si in mediul online era pasul firesc pentru Stanleybet", a declarat Liviu-Petrisor Popovici, country manager Stanleybet.

In Romania, Stanleybet are peste 360 de agentii din aproape 100 de localitati. Tot miercuri, Winmasters a anuntat ca a obtinut licenta pentru jocurile de noroc online din Romania. Compania va asigura accesul la pariuri sportive, poker, jocuri de tip cazinou, dar si alte jocuri online.

Prima firma de pariuri si...
Citeste si: Prima firma de pariuri si jocuri de noroc care se finanteaza pe Bursa


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Black Friday eMAG 2018 la casele de pariuri: ce cote ai