Platforma Instagram, detinuta de reteaua de socializare Facebook, a lansat primul sau original de fictiune, intitulat "Shield 5", potrivit deadline.com.

"Shield 5", care include 28 de episoade a cate 15 secunde, a inceput sa fie difuzat pe 1 februarie, pe Instagram, reprezentand o incercare a acestei platforme de a-si creste veniturile din publicitate. O poveste originala reprezinta o modalitate sigura de a-i face pe utilizatorii Instagram sa se intoarca pe aceasta platforma, comenteaza engadget.com. , conform Mediafax.

Aceasta productie, creata si regizata de Anthony Wilcox (cunoscut pentru filmul "Hello Carter"), este prezentata ca fiind "social cinema" (cinema in mediul online, n.r.). Totodata, premiera fiecarui episod al serialului are loc zilnic, la ora 17.00, pe Instagram, fiind insotita de lansarea unei fotografii, care este parte intrinseca a povestii.

"Shield 5" spune povestea unui sofer-bodyguard interpretat de actorul britanic Christian Cooke, care este arestat pentru implicarea sa intr-un jaf de diamante, fiind fortat sa isi dovedeasca nevinovatia.

Instagram, o platforma folosita in general pentru distribuirea de fotografii, este detinuta de Facebook Inc. si are 400 de milioane de utilizatori, in fiecare luna, la nivel mondial.

Citeste si:
Instagram blocheaza postarile care promoveaza produse de slabit
Instagram si Facebook vor...

Sursa foto: GaudiLab / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Puratos va vinde ingrediente pentru panificatie in online