Instagram lanseaza primul sau serial de fictiune, regizat de Anthony Wilcox

Platforma Instagram, detinuta de reteaua de socializare Facebook, a lansat primul sau original de fictiune, intitulat "Shield 5", potrivit deadline.com.

"Shield 5", care include 28 de episoade a cate 15 secunde, a inceput sa fie difuzat pe 1 februarie, pe Instagram, reprezentand o incercare a acestei platforme de a-si creste veniturile din publicitate. O poveste originala reprezinta o modalitate sigura de a-i face pe utilizatorii Instagram sa se intoarca pe aceasta platforma, comenteaza engadget.com. , conform Mediafax.

Aceasta productie, creata si regizata de Anthony Wilcox (cunoscut pentru filmul "Hello Carter"), este prezentata ca fiind "social cinema" (cinema in mediul online, n.r.). Totodata, premiera fiecarui episod al serialului are loc zilnic, la ora 17.00, pe Instagram, fiind insotita de lansarea unei fotografii, care este parte intrinseca a povestii.

"Shield 5" spune povestea unui sofer-bodyguard interpretat de actorul britanic Christian Cooke, care este arestat pentru implicarea sa intr-un jaf de diamante, fiind fortat sa isi dovedeasca nevinovatia.

Instagram, o platforma folosita in general pentru distribuirea de fotografii, este detinuta de Facebook Inc. si are 400 de milioane de utilizatori, in fiecare luna, la nivel mondial.

Citeste si:
TOP trei cele mai instagramabile castele
TOP trei cele mai...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului
Sursa foto: GaudiLab / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri