iCEE.fest 2018 aduce din nou in prim plan discutiile despre ”viitorul banilor” si al industriei financiar bancare. Festivalul, care va avea loc la Bucuresti in perioada 14-15 Iunie, va aborda subiectul modificarilor din domeniul bancar, acolo unde tehnologia schimba definitiv modul in care brandurile traditionale activau pana in urma cu cativa ani. Printre temele de discutie se numara cryptomonedele si fluctuatiile aferente, cat de sigur este un ICO pentru investitie, dar si cele mai importante schimbari din fintech.

Organizatorii au anuntat prezenta la festival a celor de la Revolut, compania care are acum peste un milion de clienti in Europa, doi ani si jumatate dupa lansare.

Revolut este o alternativa pentru serviciile bancare digitale, care include un card de debit preplatit (MasterCard sau VISA), schimb valutar, schimb de criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Litecoin) si plati peer-to-peer. Startupul londonez a fost fondat de Nikolay Storonsky si Vlad Yatsenko si sustine in prezent cheltuielile si retragerile prin ATM in 120 de monede si trimiterea in 26 de valute direct din aplicatia mobila.

Revolut a devenit unicorn dupa ce a primit 250 de milioane de dolari in urma unei noi runde de investitii. Aceasta evalueaza startup-ul fintech la 1,7 miliarde de dolari, inregistrand astfel o crestere de 5 ori a evaluarii acestuia in mai putin de un an.

Alte exemple de speakeri si companii care se vor alatura discutiilor din zona financiara la iCEE.fest 2018:

  • Grant Sabatier (foto), Fondatorul Millennial Money, o comunitate antreprenoriala dedicata independentei financiare.
  • Richard Kastelein, Co-founder @ CryptoAssets Design Group, o colectie de scriitori, marketeri, designeri, academicieni si investitori cu puternice influente in zona financiara Luis Rivera, Co-founder & Business Development @ ETFmatic, un startup Fintech condus de o echipa de antreprenori cu experienta
  • Bartosz Golba, Head of Content, Wealth Management and Kit Carson, Head of Banking and Fintech - both from Global Data, un furnizor de informatii specializat care deserveste pietele serviciilor financiare internationale
  • Iona Bain, Founder @ Young Money Blog, primul blog britanic infiintat pentru a incerca sa ajute tinerii sa se confrunte cu problema finantelor personale
  • Jonny Paul, Organiser @ Fintech Week Tel Aviv, o conferinta anuala care reuneste ecosistemele israeliene si globale
  • Simon Phipps, Head of Asia, Global Development & Blockchain @ The Digital Insurer, forumul pentru profesionistii interesati de impactul tehnologiei digitale asupra modelelor de afaceri de asigurari

iCEE.fest 2018 are loc la Bucuresti, pe 14 si 15 Iunie, si aduce la Bucuresti aproape 200 de experti din companii globale majore din digital si tehnologie. Biletele sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri