Bogdan Albu (foto) este noul director general al casei de brokeraj XTB Romania, acesta inlocuindu-l pe polonezul Tadeusz Kuropatwinski, care si-a incheiat mandatul de patru ani.

„A fi numit general manager este o responsabilitate pe care o accept cu mult entuziasm. Cred in potentialul pe care piata de capital din Romania il are si, impreuna cu echipa XTB Romania, voi depune toate eforturile pentru materializarea acestuia. Educatia va ramane unul dintre principalele noastre instrumente in acest proces si speram ca prin programele pe care le derulam sa contribuim semnificativ la cresterea nivelului de educatie financiara din Romania”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, noul director al casei de brokeraj specializata in tranzactii de tip Forex.

Bogdan Albu lucreaza in cadrul XTB Romania de la inceputul anului 2012, in calitate de head of sales, atributiile sale fiind coordonarea echipei de brokeri in cadrul companiei, planificarea strategica, incheierea de parteneriate institutionale, marirea retelei de parteneri si coordonarea acestora.

Noul sef al XTB Romania are o experienta de 10 ani in activitati bancare, piata de capital, imprumuturi si restructurari ale datoriilor. Bogdan Albu detine un masterat in studii de management financiar si piete de capital in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si este licentiat in banci si vurse de valori, in cadrul aceleiasi institutii.

Tadeusz Kuropatwinski a inceput sa lucreze pentru XTB in 2009, in calitate de associate manager la sediul din Polonia. Incepand cu 2010, Kuropatwinski a ocupat functia de Director Adjunct in cadrul subsidiarei din Romania, fiind responsabil de Marketing, Finante, HR. Tadeusz Kuropatwinski a devenit director general XTB Romania in 2012.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Coronavirus | Romgaz se gândește la amânarea livrarilor spre perioada de iarnă
Setari Cookie-uri