Veniturile din vanzari ale companiei au avut de asemenea o evolutile pozitiva in S1 2017, acestea ajungand la 82,3 mil. lei dupa o crestere de 19% comparativ cu perioada similara din 2016.

“Cresterea cifrei de afaceri si a profitului se bazeaza pe aplicarea planurilor manageriale si monitorizarea continua a directiilor strategice stabilite pentru 2017. Cele mai importante actiuni ale companiei au fost orientate spre analiza atenta in vederea cresterii randamentului si implicit a cifrei de afaceri. Aceste actiuni au fost posibile avand la baza schimbarea strategiei comerciale, de reorganizare a structurii fortelor de vanzare, consolidarea pietelor interne si internationale, lansarea de produse noi si realizarea de parteneriate strategice, prin investitii si cooperari, pentru asigurarea premizelor dezvoltarii pe termen mediu si lung a companiei”, se mentioneaza in raportul semestrial al companiei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont