Dan Paul, Nicolae Ghergus si Septimiu Stoica isi disputa presedintia Asociatiei Brokerilor, ai carei membri se vor intalni la sfarsitul saptamanii la Sinaia, pentru a desemna noul consiliu director.

Pentru functia de presedinte al consiliului s-au inscris Dan Paul - actualul presedinte al asociatiei si vicepresedinte al consiliului Bursei de Valori Bucuresti (BVB) -, Nicolae Ghergus - actual membru al consiliului director - si Septimiu Stoica -vicepresedinte al institutiei si fost presedinte al consiliului de administratie al BVB.

Membrii asociatiei vor alege patru membri in consiliului director, pentru care si-au depus candidatura Mihaela Neagu - actual vicepresedinte, Diana Bodan-Manescu, Nicolae Ghergus si Vergil Popescu, membri in mandatul curent, precum si Septimiu Stoica si Iancu Stavrositu.

La prima intalnire dupa alegeri, noul consiliu director va desemna dintre membrii sai, doi vicepresedinti.

Actuala conducere a Asociatiei Brokerilor este asigurata de presedintele Dan Paul, de vicepresedintii Mihaela Neagu si Septimiu Stoica si de cei doi membri ai consiliului director, Nicolae Ghergus si Vergil Popescu. Mandatul consiliului are o durata de doi ani.

Conform statutului Bursei de la Bucuresti, presedintele Asociatiei Brokerilor ocupa si functia de membru in consiliul Bursei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Nicolae Ghergus este noul presedinte al BRK Financial