Producatorul de placi si profile din plastic Romcarbon Buzau (ROCE) si-a marit detinerea la GreenFiber de la 26,65% pana la 31,48% din capital, dupa ce a cumparat un pachet de actiuni pentru 746.977 dolari, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Cele 89 de actiuni ale firmei de reciclare au o valoare nominala 15.000 lei. Romcarbon mai detine 24,5% din capitalul social al firmei de reciclare GreenTech si pachetul majoritar, de 72% din actiuni, al companiei GreenWeee.

In acest an, Romcarbon are un program de investitii de 53,7 milioane lei, dintre care 10 milioane lei sunt destinate majorarii participatiei la cele trei companii, iar restul vor fi directionati pentru automatizarea si modernizarea liniilor de productie actuale.

Titlurile Romcarbon sunt listate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) sub simbolul ROCE, iar compania are o capitalizare de 190,2 milioane lei (67,3 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 1,02 lei, inregistrata in sedinta de miercuri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri