SIF Banat-Crisana a subscris la majorarea capitalului Calipso Oradea

SIF Banat-Crisana (SIF1) a subscris la majorarea de capital a societatii Calipso Oradea (CAOR), pe care o controleaza, actiuni pentru suma de 36,5 milioane lei (10,4 milioane euro), a anuntat compania.

Cele 14,6 milioane titluri subscrise, ce reprezinta 86,2% din totalul actiunilor emise, au fost achizitionate la un pret egal cu valoarea nominala, de 2,50 lei, iar din capitalul social subscris, de 36,5 milioane lei, a fost varsat 10,95 milioane lei, potrivit NewsIn.

Actionarii Calipso Oradea (CAOR) au hotarat la adunarea generala din 27 iunie majorarea capitalului, prin aport in numerar, cu 42,34 milioane lei, la 45,36 milioane lei.

Pentru majorare au fost emise 16,93 milioane actiuni cu valoarea nominala de 2,50 lei, iar persoanele inregistrate in registrul actionarilor la 16 iulie au putut subscrie, pentru fiecare actiune detinuta, 14 noi titluri la un pret egal cu valoarea nominala.

Compania, care are obiect principal de activitate alimentatia publica, avea inainte de majorare un capital social de 3,02 milioane lei, divizat in 1,2 milioane actiuni cu valoarea nominala de 2,50 lei, iar SIF Banat - Crisana, detinea 87,13% din capitalul social al companiei.

Potrivit cotatiei de 9,90 lei, inregistrata in sedinta de 26 august, societatea are o valoare de piata de 11,98 milioane lei (3,4 milioane euro).

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri