Actionarii producatorului de conducte magistrale Condmag Brasov (COMI) au aprobat majorarea capitalului social cu 5,76 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 23 milioane lei, potrivit hotararilor AGA transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Pentru majorarea capitalului vor fi emise aproape 57,6 milioane de titluri noi, care vor putea fi subscrise la un pret egal cu valoarea nominala, de 0,10 lei. Fiecare actionar va putea subscrie o actiune noua la trei detinute, anunta NewsIn.

In cazul in care nu vor fi subscrise toate titlurile in prima etapa a majorarii de capital, actionarii care au participat deja la operatiune vor mai putea subscrie din titlurile ramase proportional cu detinerea de la data de inregistrare.

Producatorul de conducte magistrale Condmag Brasov (COMI) a afisat anul trecut un profit net de 9,26 milioane lei (2,51 milioane euro), aproape dublu fata de cel din 2007. In schimb, afacerile companiei s-au diminuat cu 32,3% anul trecut, la 145,31 milioane lei (39,48 milioane euro).

Condmag Brasov este specializata in constructia de conducte magistrale de gaze, petrol, titei, apa si are in prezent un capital social de 17,28 milioane lei, divizat in 172,8 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

In structura actionariatului Condmag, Dafora Medias are o detinere de 43,66%, OGGBA van Herk BV detine 10,61%, iar fondul de investitii Artio Global Management (fostul Julius Baer) are mai putin de 5% din actiuni.

Ultima cotatie a actiunilor Condmag a fost de 0,286 lei, in sedinta din 8 mai, ceea ce da o capitalizare de 49,4 milioane lei (11,9 milioane euro). Titlurile Condmag se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul COMI.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Controale inopinate la 13 firme ce au participat la licitatii Transgaz