Astfel, prin intermediul ECN (Electronic Communication Network) investitorii vor putea sa primeasca cotatii din partea mai multor generatori de lichiditati (banci, brokeri si market-markeri). Tehnologia STP (Straight Through Processing) ofera posibilitatea ca ordinele sa fie transmise instant catre furnizorii de lichiditatea care coteaza in ECN.

“In prezent, furnizorii de lichiditate pentru sistemul de tranzactionare DeltaStock sunt Deutsche Bank, FXCM, Interactive Brokers si DeltaStock, dar, in viitor, dorim sa aducem noi institutii, precum BNP Paribas si Citi”, a declarat Iulian Rizea, branch manager DeltaStock AD, sucursala Bucuresti.

Prin beneficiile aduse de catre mediu ECN se numara rulaje ridicate, realizarea tranzactiei direct cu furnizorul de lichiditate, transparenta mai mare si conditii de tranzactionare asemanatoare cu piata interbancara.

Integrarea acestui modul in platforma Delta Trading va permite clientilor sa tranzactioneze atat la spread-uri fixe, cat si variabile folosind un singur cont de tranzactionare.