Warrant-urile cu activ suport pe actiunile Fondului Proprietatea, emise de cehii de la Wood&Company au inregistrat ieri primele tranzactii in scadere de la lansare, de aproximativ 10%.
In tranzactia de ieri, pretul unui lot de 1000 de warrant-uri a fost de 65.000 de euro, echivalentul unei cotatii de 0,54% pentru o actiune a Fondului Proprietatea.

Pe 23 aprilie, pretul contractelor a atins maximul de la lansare, 72.850 de euro pentru un lot, reprezentant 0,6 lei pentru o actiune FP.

Aceste instrumente au fost emise de Wood&Company in luna decembrie a anului trecut, fiind destinat unui numar foarte limitat si exclusiv de clienti institutionali ai companiei cehe.

Warrant-ul este un instrument financiar derivat care ii confera detinatorului dreptul ca la scadenta, proprietarul sa detina respectivele titluri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri