Clasamentul brokerilor de la Sibex, la inceput de an

Vezi cum arata ierarhia intermediarilor activi la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, in luna ianuarie.

Cel mai activ intermediar pe piata derivatelor a Bursei din Sibiu, in luna ianuarie, a fost SSIF Tradeville, cu 23,737 de contracte. Pe locul doi se situeaza KBC Securities, cu 21,588 de contracte intermediate. Locul trei al clasamentului este ocupat de Estinvest, care a intermediate 19,564 de contracte in prima luna a acestui an.

WBS Romania este pe pozitia a patra, cu 9,518 contracte. Pe piata spot, WBS ocupa locul 3, cu o valoare a tranzactiilor de 1,4 milioane lei.

Locul cinci este ocupat de Intercapital Invest, care a intermediat 17,010 contracte derivate in aceasta luna. Intercapital ocupa locul 2 in topul dupa rulajele din piata spot a Sibex, cu 3,4 milioane lei.

SSIF Broker ocupa locul sase in ierarhia brokerilor pe derivate, cu aproape 17.000 de contracte, in timp ce locul al saptelea este ocupat de Delta Valori Imobiliare, cu 16,562 de contracte.

Pe locul 8 se situeaza IFB Finwest, cu 10.805 contracte intermediate, iar pe locul 9 Fairwind Securities, cu 5,369 de contracte. Locul al zecelea este ocupat de Target Capital, care a intermediat aproape 4000 de contracte derivate la Sibex, in prima luna a anului.

Pe piata spot, cel mai activ intermediar in ianuarie a fost HTI Valori Mobiliare, cu o valoare totala a tranzactiilor de peste 4,7 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri