Deputatul PMP Elena Udrea a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca o unire a partidelor de centru-dreapta nu este posibila din cauza ca "sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele". Ea a sustinut insa ca se va putea face o intelegere punctuala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

”Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la prezidentiale”, scrie Udrea pe Facebook.

Ea mai sustine ca ”incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublata de frustrarile si parti pris-urile jurnalistilor si analistilor de dreapta, care fac exact ce critica la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi si in jurul cui vrem noi”, potrivit Mediafax.

”De aceea, ca unul dintre foarte putinii care chiar au incercat concret si incearca si acum sa realizeze o coalitie a fortelor anti PSD, va spun ca nu mai cred ca este posibil. Poate o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor. Merge si asa, pana la urma, dar macar hai sa vedem fiecare barna din ochiul propriu inainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt!”, incheie Udrea.

Citeste si:
Ce spune ministrul Mediului despre combaterea poluarii
Ministrul Mediului, despre...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
EXCLUSIV Director Facebook: Ce impact are social media asupra economiei
Setari Cookie-uri