Presedintele Traian Basescu participa vineri la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Curtii de Conturi, eveniment la care vor fi prezenti si premierul Victor Ponta, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, directorul SIE, Teodor Melescanu si Patriarhul BOR, Daniel.

Evenimentul se desfasoara in sala de plen a Camerei Deputatilor, in prezenta a numerosi oficiali romani si invitati straini. La sosirea la Palatul Parlamentului, presedintele Traian Basescu a fost intampinat de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si de presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, potrivit Mediafax.

In sala, presedintele a dat mana cu majoritatea oficialilor prezenti, inclusiv cu premierul Victor Ponta si membrii Cabinetului. Seful statului sta pe un scaun, in fata prezidiului. La prezidiu se afla presedintele Curtie de Conturi, presedintele Camerei si vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu, care il inlocuieste pe Calin Popescu Tariceanu.

Nicolae Vacaroiu a anuntat ca fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu urmeaza sa fie prezent la aceasta aniversare, dar ca va ajunge mai tarziu.

iCEE.fest: UPGRADE 100 De la...
Citeste si: iCEE.fest: UPGRADE 100 - De la blockchain, la impactul social media

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Ponta se suceste: Vrea candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania