PNL merge spre un "dezastru garantat", pentru ca refuza sa il sustina pe Nicusor Dan ca unic candidat al dreptei, a declarat la RFI deputatul Theodor Paleologu, care propune ca liderul USB sa fie sustinut de PNL, iar in schimb, Uniunea Salvati Bucurestiul sa-si retraga candidatii de la sectoare. Parlamentarul cere de asemenea un Congres extraordinar al PNL, pentru ca, in opinia sa, actuala conducere este "ilegitima si total inapta".

Theodor Paleologu regreta schimburile de replici din ultimele zile dintre Catalin Predoiu si Nicusor Dan: "Din pacate, lucrurile au luat o intorsatura foarte urata si regret acest lucru foarte mult, pentru ca ii respect pe amandoi, si pe Catalin Predoiu, si pe Nicusor Dan. Trebuie spus ca din start strategia PNL de campanie a fost total gresita. Din pacate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil si total inept la adresa lui Nicusor Dan, spunand ca Nicusor Dan este iepurasul PSD. Daca spui asa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare data cand Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde niste voturi".

Deputatul liberal crede ca PNL ar fi trebuit sa il sustina in alegeri pe Nicusor Dan, scrie news.ro.

"Din start, trebuia o cu totul alta abordare si eu mi-am facut datoria ca membru al Partidului National Liberal si am spus cum vad lucrurile, si anume: un singur candidat, Nicusor Dan, la Primaria Generala si, in schimb, retragerea tuturor candidatilor USB de la primariile de sector, unde nu pot castiga (...), cu exceptia Sectorului 4, unde domnul Sava face campanie cu Piedone, deci nu mai are nicio legatura cu liberalismul si cu reinnoirea Bucurestiului si cu o administratie corecta", a afirmat Paleologu.

"Ce le reprosez colegilor din PNL este ca nu il respecta pe Nicusor Dan, il trateaza in discutii private mereu de pampalau, de fraier, de iepuras al PSD si asa mai departe. Lucrul asta este foarte grav", spune parlamentarul liberal.

Theodor Paleologu cere un Congres extraordinar al PNL.

"Daca nu se merge pe formula pe care am propus-o eu, s-ar putea sa fie prea tarziu, mergem spre un dezastru garantat, si anume victoria doamnei Firea si de asemenea o situatie foarte proasta si la sectoare (...). Problema va fi aceea a asumarii responsabilitatii pentru acest dezastru. Cei care sunt responsabili de aceasta situatie trebuie sa plece. E nevoie de un Congres extraordinar al Partidului National Liberal si de un Congres extraordinar facut cum trebuie, nu la repezeala, ca sa manevreze Congresul cei care acum sunt in fruntea partidului. Este responsabilitatea lor. Aceasta conducere este ilegitima si total inapta, si-a dovedit incapacitatea politica si ne conduce catre un dezastru", sustine Paleologu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri