Calin Popescu Tariceanu este contrazis de catre ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru. Aceasta spune, intr-o postare pe Facebook, ca Tariceanu nu are dreptate cand afirma ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada si ca, din punctul sau de vedere, in tara in care isi creste copilul, sta la coada indiferent de functie.

Ministrul Violeta Alexandru sustine ca Tariceanu nu are dreptate cand spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, afirmatie pe care presedintele Senatului a facut-o pentru a justifica de ce nu a stat si el la aceeasi coada, cu multi alti oameni, pentru preschimbarea permisului de conducere, conform News.ro.

“Pentru mine nu este deloc asa cum spune. In tara in care imi cresc copilul, stau la coada, indiferent de functie. Nu am pasaport de ministru, am stat la coada pentru a imi inscrie fetita la scoala, stau cand este nevoie la coada pentru a rezolva mici incurcaturi administrative si, din aceste experiente, eu una invat foarte multe lucruri cand sunt alaturi de cei care astepta, civilizati, ca si mine”, a scris ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic.

Ea a mai spus ca, in plus, contactul cu oamenii au fost o lectie pentru sedintele de Guvern cand s-au luat deciziile de simplificare in administratie.

“Coada si, de fapt, contactul cu oamenii avand probleme zilnice, mi-au fost cea mai buna lectie in sedintele echipei guvernamentale cand s-au luat primele decizii de simplificare in administratie, incercand sa reducem cat mai mult, etapa cu etapa, din lungimea cozii. Si acolo unde nu am putut, inca, asa cum ne-am dorit, cand alta solutie chiar nu era, nu m-am lasat pana nu s-au pus cateva scaune in holul din fata usii pentru oamenii care asteptau sa isi rezolve problemele. Si un bidon cu apa”, a mai notat ministrul.

Ea a precizat ca este convinsa de faptul ca este antipatica atunci cand afirma ca unora a inceput sa le placa sefia, functia, faptul ca li se deschide usa sa nu cumva sa atinga clanta si, in final, simplul fapt ca se ajunge greu la ei ca si cand ar fi Dumnezei.

“Se pierde usor contactul cu realitatea cu cat este mai inalta functia publica, dar, in final, tine de noi, de fiecare din noi, sa ne oprim si sa avem puterea sa recunoastem. Daca vrem. Dupa aproape 10 luni de mandat intr-o importanta demnitate publica, simt ca Romania mea este Romania in care si eu sunt tot cetatean, alaturi de concetatenii mei. Asa imi educ si fetita”, a mai spus ministrul.

Citeste si:
Angajarea raspunderii pe legea bugetului de stat, constitutionala
Angajarea raspunderii pe...

Sursa foto: agerpresfoto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dan Sova, bagat in fata la Permise Auto: un VIP care nu sta la cozi
Setari Cookie-uri