Saptamana aceasta se vor vota in Primaria Bucuresti noi rectificari bugetare, a doua astfel de initiativa din ultimele saptamani. Din pacate, Gabriela Firea, primar general, nu este dispusa sa investeasca in bunastarea cetatenilor, preferand, in continuare, sa ia bani de la investitii de interes public si sa ofere bisericii si…statuilor.

Astfel, Gabriela Firea propune sa taie circa 70 de milioane de lei din investitiile de la RADET, dand in schimb aproape 9 milioane de lei pentru constructia de statui. Aici, propunerile integrale ale Primariei Bucuresti.

Gabriela Firea ia de asemenea sume mari de bani de la modernizarea retelelor termice primare, eliminand si eficientizarea alimentarii cu energie termica a anumitor consumatori din Bucurestii Noi. Modernizarea Centralei Termice Victoriei este, de asemenea, afectata negativ de rectificarea bugetara.

Tot primarul Bucurestiului renunta complet la modernizarea a 11 centrale termice, reducand bugetul cu 48,8 milioane de lei, si ramanand pentru acest scop doar...350 de lei.

In schimb bucurestenii vor avea statui cu Martin Luther si Jean Calvin, printre alte personalitati. De asemenea, primarita vrea si statui cu Stefan cel Mare, un monument de for public cu I.L. Caragiale.

Dramaturgul roman ar avea surse nenumarate de inspiratie pentru operele sale, daca ar trai in prezent.

Citeste si:
Sora Gabrielei Firea, director la Garda de Mediu
Sora Gabrielei Firea,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Firea vrea sa il dea in judecata pe ministrul Mediului