Noi rectificari bugetare la Primaria Bucuresti: De unde se iau, unde se dau bani

Saptamana aceasta se vor vota in Primaria Bucuresti noi rectificari bugetare, a doua astfel de initiativa din ultimele saptamani. Din pacate, Gabriela Firea, primar general, nu este dispusa sa investeasca in bunastarea cetatenilor, preferand, in continuare, sa ia bani de la investitii de interes public si sa ofere bisericii si…statuilor.

Astfel, Gabriela Firea propune sa taie circa 70 de milioane de lei din investitiile de la RADET, dand in schimb aproape 9 milioane de lei pentru constructia de statui. Aici, propunerile integrale ale Primariei Bucuresti.

Gabriela Firea ia de asemenea sume mari de bani de la modernizarea retelelor termice primare, eliminand si eficientizarea alimentarii cu energie termica a anumitor consumatori din Bucurestii Noi. Modernizarea Centralei Termice Victoriei este, de asemenea, afectata negativ de rectificarea bugetara.

Tot primarul Bucurestiului renunta complet la modernizarea a 11 centrale termice, reducand bugetul cu 48,8 milioane de lei, si ramanand pentru acest scop doar...350 de lei.

In schimb bucurestenii vor avea statui cu Martin Luther si Jean Calvin, printre alte personalitati. De asemenea, primarita vrea si statui cu Stefan cel Mare, un monument de for public cu I.L. Caragiale.

Dramaturgul roman ar avea surse nenumarate de inspiratie pentru operele sale, daca ar trai in prezent.

Citeste si:
Firea anunță că alte 23 de autobuze hibrid circulă în București
Firea anunță că alte 23 de...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri