Deputatul USR Cristina Pruna a postat un anunt de maxima gravitate pentru Romania, urmare a intalnirii mai multor deputati cu Victor Negrescu, Ministrul pentru Afaceri Externe, cu sefii misiunilor diplomatice din statele UE: “am asistat pur si simplu la un mesaj de o duritate rar intalnita”.

Cristina Pruna spune ca “am asistat pur si simplu la un mesaj de o duritate rar intalnita transmis de corpul diplomatilor europeni la unison si fara nici un dubiu in ceea ce priveste pachetul de legi privind justitia din Romania. Este clar, ceea ce face PSD in Parlament distruge domnia legii in Romania si ne trimite la marginea lumii civilizate. Nu exista nuante sau lucruri transmise cu subinteles. Ceea ce au inteles partidele din Opozitie si societatea civila este acelasi lucru cu ce ni se transmite de catre toti diplomatii europeni acreditati la Bucuresti. Scoatem Romania din Europa adoptand prin intermediul Parlamentului un pachet de legi care distrug ideea de justitie asa cum este ea inteleasa la nivel european”, ar fi avertizat, fara echivoc, oficiali ai tarilor UE.

“Reactia de aparare a reprezentantilor PSD a fost palida si speriata de ceea ce au de aparat. Am sustinut necesitatea de a ramane in Europa si de a apara justitia pentru ca avem pretentia de a avea o tara democrata care respecta principiile fundamentale ale justitiei. Vin zile negre pentru ca PSD a demonstrat ca nu va tine cont de nici o opozitie si de nici un punct de vedere contrar. Nu mai e vorba despre anti-coruptie, deja e nevoie sa ne punem problema daca dorim sau nu sa continuam traseul european. Sa nu aveti nici o indoiala, PSD ne va scoate din Uniunea Europeana daca acesta va fi pretul pe care noi ceilalti il vom avea de platit pentru dorinta acestui partid de a distruge sistemul juridic din Romania”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri