Vasile-Daniel Suciu si Razvan Cuc au depus vineri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, respectiv ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cei doi sunt noii membri ai Cabinetului Dancila, dupa o lunga perioada in care posturile pe care au fost numiti au fost vacante.

Suciu a devenit, astfel, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar Razvan Cuc s-a intors la Ministerul Transporturilor, pe care l-a mai condus in guvernele PSD-ALDE ce s-au succedat din 2016 incoace, scrie Ziare.com.

La ceremonia de la Cotroceni au fost doar cativa ministri - Teodor Melescanu, Sorina Pintea, Eugen Teodorovici, Viorel Stefan. Premierul Viorica Dancila a lipsit. Unele surse de presa sustin ca Dancila s-ar afla la Madrid la congresul socialistilor europeni, insa Guvernul nu a comunicat nimic despre o astfel de vizita si nu exista detalii despre ea in agenda premierului.

Totodata, nu a fost prezent niciun reprezentant al Parlamentului. In general, chiar daca sefii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, nu participau la astfel de ceremonii de la Cotroceni, institutiile erau reprezentate de vicepresedinti - Florin Iordache sau Claudiu Manda.

Iohannis a semnat joi decretele de numire, la doar o zi dupa ce premierul Viorica Dancila i-a transmis noile propuneri pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

PSD a insistat luni bune ca cele doua posturi sa fie ocupate de Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, insa presedintele a refuzat, asa ca social-democratii au trebuit sa gaseasca alternative

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri