Presedintele Klaus Iohannis isi va depune vineri, in jurul orei 12.00, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile din noiembrie. Tot astazi urmeaza sa se inscrie oficial in cursa pentru Cotroceni si candidatul USR-Plus, Dan Barna.

Vinerea trecuta, liderul liberal Ludovic Orban a declarat ca ca obiectivul PNL este strangerea a peste doua milioane de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale.

Pe 10 septembrie, Alianta USR-Plus anunta ca deja a strans 200.000 de semnaturi (numarul minim pentru intrarea in cursa prezidentiala) si preciza ca va continua actiunea pentru a fi siguri ca autoritatile nu le "invalideaza arbitrar semnaturi, asa cum s-a mai intamplat in trecut", potrivit Hotnews.

Viorica Dancila si-a depus joi candidatura la prezidentiale, premierul spunand ca aproape un milion si jumatate de romani au semnat pentru ea. Tot ieri s-a inscris la BEC si candidatul PMP, Theodor Paleologu, acesta spunand ca a strans 360.000 de semnaturi.

Candidatii la alegerile prezidentiale isi pot depune candidaturile la Biroul Electoral Central pana duminica, 22 septembrie, ora 24:00.

Luni, Victor Ponta a declarat ca ProRomania stransese deja aproape 250.000 de semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, la acestea urmand sa se adauge cele adunate de ALDE si de sustinatorii fostului actor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri