Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de semnaturi.

Orban a spus, pentru Mediafax, ca motiunea de cenzura va fi depusa "cel mai probabil marti". Intrebat cate semnaturi are in acest moment motiunea, Ludovic Orban a raspuns: "La data depunerii motiunii, vor fi peste 237 de semnaturi", scrie Hotnews.

Tot luni, seful statul a afirmat ca motiunea are sanse sa treaca de votul Parlamentului: „Abia astept sa treaca motiunea si sa scapam de PSD”.

„Avem nevoie de o guvernare performanta pentru romani si Romania. O astfel de guvernare poate s-o livreze PNL. Momentul vine si vine repede. Trebuie sa facem un lucru foarte greu, sa recastigam increderea romanilor.(...) Ceea ce trebuie sa facem noi este sa reconstruim Romania si o s-o facem impreuna. Intrebarea legitima care se pune acum este putem? (sala raspunde - da - n.r.) Putem impreuna. Si am dovedit-o”, a spus Klaus Iohannis la reuniunea liberalilor din Ardeal.

Toti cei 237 de parlamentari care au semnat motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva Guvernului Dancila au acceptat sa voteze la vedere in momentul in care motiunea va fi dezbatuta in Parlament, a anuntat Adrian Oros, vicepresedintele PN

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri