Cu doua zile inainte de votul motiunii de cenzura, Partidul Social Democrat arunca un mesaj pe pagina de Facebook prin care promite cresterea salariilor, vouchere si bonusuri pentru bugetari, despre care precizeaza ca sunt vazuti de catre Opozitie ca fiind "praf la locul de munca".

"Noi, cei din PSD, garantam cresterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 si 1 ianuarie 2021. Asiguram acordarea de vouchere si alte bonusuri pentru bugetari. Ei, partidele de opozitie, dispretuiesc bugetarii. Pe unii vor sa ii concedieze, iar pentru restul vor sa taie salariile, sa le ia toate bonusurile pe care in mod corect le castiga astazi. Ei considera ca bugetarii sunt ”praf” la locul de munca", se arata in mesajul postat pe pagina de ">Facebook a PSD.

Membrii Opozitiei par sa fie extrem de increzatori in ceea ce priveste adoptarea motiunii de cenzura, Raluca Turcan precizand ca este cea mai puternica motiune de cenzura, "unica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani care are toate semnaturile pentru ca acest guvern sa devina istorie".

De asemenea, presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta la finalul saptamanii trecuta ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, bazandu-se pe 244 de voturi in total.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri