PSD a recuperat voturile pe care le-a pierdut la europarlamentare, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, candidat al partidului la prezidentiale, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il dau castigator al alegerilor pe Klaus Iohannis.

Viorica Dancila le-a multumit, duminica seara, tuturor celor care s-au prezentat la vot si, mai ales, celor care au votat ”cu inima”. Dancila sustine ca PSD a recastigat increderea romanilor.

”Vreau sa-i felicit pe toti cei care au mers la vot si le multumesc in mod special celor care au votat cu inima. (…) Vreau sa le multumesc tuturor care au vrut sa inlocuiasca ura si dezbinarea, cu unitatea si increderea” , a spus Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor.

Viorica Dancila sustine ca PSD a recastigat increderea romanilor

”Partidul Social Democrat astazi a recastigat increderea cetatenilor romani care ne-au votat in 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astazi avem peste trei milioane de voturi, ceea ce inseamna ca avem numarul de voturi pe care l-am avut la parlamentare din 2016 si care ne-au permis sa intram la guvernare. Am toata convingerea ca numarul de voturi de astazi ne ajuta, ne obliga si in acest sens vom face tot ce este posibil sa castigam alegerile locale si alegerile parlamentare”, a mai spus Dancila.

Sursa foto: Agerpres.

Citeste si:
Klaus Iohannis, un nou mandat de presedinte. REZULTATE si REACTII
Klaus Iohannis, un nou mandat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Klaus Iohannis: Romanii au fost eroii zilei de astazi
Setari Cookie-uri