Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că au fost recuperate 14,5 milioane lei de la Compania de Publicitate înfiinţată în timpul fostei administraţii.

"Am recuperat 14,5 milioane lei de la fosta Companie de Publicitate. Aceasta a fost dizolvată în urma unui proces început în 2021. Compania de Publicitate a fost înfiinţată de fosta administraţie şi folosită, cu bani publici, pentru a promova imaginea primarului PSD Firea", a scris primarul general, pe Facebook.

Banii reprezintă redistribuirea capitalului social ca urmare a finalizării procedurii de dizolvare şi lichidare a companiei, a explicat Primăria Capitalei.

"Sumele au fost recuperate în urma încheierii unui raport final al procedurii de lichidare întocmit de lichidator. S-au calculat sumele care se cuvin acţionarilor (PMB prin CGMB şi Ciclop S.A)", a precizat municipalitatea.

În afară de suma de 14,5 milioane lei, se fac demersuri şi pentru recepţionarea unor bunuri în valoare de 61.201 de lei.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, amintea în urmă cu câteva zile că, până în prezent, au fost desfiinţate 15 companii municipale şi mai există alte zece, dintre care ar putea fi menţinute "vreo şase".

"Nu se pune problema să desfiinţezi STB, Termoenergetica, Trustul de Clădiri, cu care faci nişte lucrări. Energetica, tot aşa, face lucrări", arăta el.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri