C&A deschide 3 magazine in mall-urile lui Dascalu

Retailerul olandez de imbracaminte C&A va deschide trei magazine in centrele comerciale Iulius Mall, detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu, in orasele Iasi, Timisoara si Suceava, unde a inchiriat o suprafata totala de 4.300 mp.

C&A va inaugura magazine in ansamblul urbanistic Palas din centrul Iasului, Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Suceava, acestea fiind primele unitati din orasele mentionate, a anuntat dezvoltatorul centrelor comerciale.

La Iasi, C&A va ocupa aproximativ 1.380 mp la parterul Palas Mall, la Timisoara, magazinul va avea circa 1.700 mp si va fi amplasat pe doua niveluri, iar in Iulius Mall Suceava, C&A va fi pozitionat la parter, pe o suprafata de 1.225 mp.

In luna aprilie, C&A a mai inaugurat un magazin in centrul comercial Family Center din Botosani, unde a inchiriat o suprafata de 1.200 mp.

Alte magazine C&A au fost inaugurate in cadrul proiectelor: AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), Sun Plaza (Bucuresti), Militari Shopping Center (Bucuresti), Atrium Center (Arad), Aurora Mall (Buzau), Gold Plaza (Baia Mare) si Polus Center (Cluj-Napoca).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri