ANSON'S a luat naștere în 1989 și, de atunci, 20 de magazine în Germania și 4 magazine în CEE (România, Croația și 2x Republica Cehă) au transformat brandul într-unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania. În această perioadă, ANSON'S pune la bătaie reduceri de 20% pentru anumite categorii de produse.

Pe lângă reducerile de 20%, ANSON'S va mai avea încă două runde de oferte, una corelată cu Black Friday, iar cealaltă, legată de perioada sărbătorilor de iarnă. Colecțiile de sezon de la branduri internaţionale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl şi Armani Exchange, ȋmpreună cu branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men şi Christian Berg aşteaptă să fie descoperite.

”Piața românească este plină de potențial pentru întregul nostru grup P&C. Evaluăm și căutăm mereu noi oportunități de extindere pentru ANSON'S și Peek & Cloppenburg. Anul acesta am sărbătorit deja o redeschidere P&C în Băneasa și vom deschide alte două magazine P&C în această toamnă. În octombrie am deschis un magazin în Craiova și încă unul în Iași. Astfel, acum la sfârșitul anului avem 10 magazine P&C și 1 magazin ANSON'S în România. Pentru anii următori sunt planificate alte câteva proiecte”, au declarat reprezentanții companiei.

Citește articolul integral pe retail.ro.

Sursa foto: ANSON'S

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri