Centrul comercial are o suprafata de 33.600 de metri patrati si este inchiriat pana in prezent in proportie de 85%, printre chiriasi numarandu-se reteaua de hipermarketuri Cora, Altex si operatorul de cinematografe Cinema City.

GTC detine integral proiectul dupa ce partenerul in proiect, dezvoltatorul israelian Aura Investments a decis retragerea din parteneriat. Proiectul este finantat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Galleria Mall este amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Citeste si:

GTC mai detine in Romania complexul de birouri City Gate din Bucuresti si alte trei centre comerciale Galleria la Suceava, Buzau si Piatra Neamt, reprezentand 14% din portofoliul total al GTC evaluat la 1,702 miliarde de euro. La sfarsitul anului trecut, activele din Romania erau evaluate la 233 milioane de euro.

Galleria Arad reprezinta o investitie de 70 milioane de euro si are ca termen de finalizare toamna acestui an.

Grupul Inditex este prezent in Romania cu sapte marci - Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti si Zara Home - si a ajuns la un total de 57 de magazine. Inditex a deschis primele magazine din Romania in 2004 in franciza, iar in 2007 a intrat direct pe piata, iar cifra de afaceri a grupului se apropie de 100 milioane de euro.