Century 21 Romania, compania care detine pe plan local master franciza retelei Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, se va extinde in zona Aviatiei din Capitala printr-o noua sucursala imobiliara, in urma unei investitii de 20.000 de euro.

Reteaua cuprinde in prezent opt agentii detinute si operate in mod independent, in Bucuresti.

Noua unitate, situata pe Calea Floreasca nr 175, este condusa de Calin Clinciu. “Decizia de a deschide acest business, in sistem de franciza, a fost luata din doua considerente: contextul economic actual, care a creat premisele unei piete imobiliare sanatoase, in care agentii devin cu adevarat valorosi, si sistemul Century 21, care mi-a oferit toate instrumentele de business necesare pentru dezvoltarea unei afaceri solide.”, a declarat acesta.

Century 21 are in plan sa ajunga la 12 agentii in 2011 si sa obtina o cota de piata de 10% pana la sfarsitul lui 2012. “Ne dorim sa ajungem lideri pe Bucuresti inainte de a deschide alte filiale in tara”, a declarat Catalin Scripcaru (foto), presedinte Century 21 Romania.

Catalin Scripcaru, presedintele retelei Century 21 Romania si managing partner al companiei de dezvoltare imobiliara Advanced Development, lucreaza in medie 12 ore pe zi si are cinci-sase intalniri. Vezi cum arata o zi din viata lui.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si