Magazinul de bricolaj Leroy Merlin, amplasat in zona Chitila, va fi deschis pe 15 septembrie, au anuntat reprezentantii parcului de retail Colosseum, care include si unitatea Leroy Merlin.

Leroy Merlin, care ocupa o suprafata de 16.500 mp, este primul magazin care va fi deschis in parcul comercial Colosseum. Ce-a de-a doua faza a parcului va fi finalizata in noiembrie, odata cu lansarea hipermarketului Carrefour si a galeriei comerciale aferente acestuia. Investitia este estimata la la 42 milioane de euro, dintre care circa 18-19 milioane de euro reprezinta investitia in magazinul Leroy Merlin.

"Multumim companiei franceze pentru increderea in proiectul Colosseum si le promitem bucurestenilor ca vom continua sa aducem in Chitila cele mai renumite branduri internationale”, a spus Panico Panayi, presedintele Nova Imobiliare, dezvoltatorul Colosseum.

Proiectul Colosseum va include, pe langa parcul de retail de peste 53.000 mp, un mall cu o suprafata de aproximativ 137.000 mp si peste 480 de magazine. Mall-ul va include o zona de food court, 12 sali de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante si trei bulevarde comerciale: Via Milano, Corso Capri si Bulevardul Bellini.

Constructia mall-ului, care va fi livrat in mai multe etape, va incepe in primavara lui 2012, iar finalizarea este prevazuta pentru 2016. Investitia totala in proiectul Colosseum se ridica la 350 milioane de euro.

Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, care se ocupa de inchirierea parcului de retail Colosseum, a preluat si administrea proiectului, urmand sa asigure servicii de property management.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Centrul comercial Colosseum a obtinut finantare pentru dezvoltare