Companiile OBI Romania si Agricover Group au inchiriat etajele cinci si sase ale cladirii Cubic Center, detinuta de miliardarul Dinu Patriciu in zona Pipera, tranzactiile fiind intermediate de compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank.

OBI Romania si Agricover Group ocupa, alaturi de chiriasii deja existenti ai Cubic Center, respectiv grupul Mercadia si si Dream Team Catering, o suprafata de peste 10.000 mp din totalul de 25.300 mp inchiriabili ai cladirii.

OBI a inchiriat o suprafata de 1.200 mp, timp de sase ani, urmand sa isi relocheze operatiunile in Cubic Center la inceputul anului viitor. Agricover Group a inchiriat pentru cinci ani un spatiu “la cheie” de 1.400 mp, pe in care se va muta inainte de sfarsitul anului.

“Tranzactiile incheiate in ultima perioada in zona Pipera subliniaza tendinta chiriasilor de a urma dezvoltarea proiectelor de infrastructura. Estimam ca o data cu finalizarea pasajului Barbu Vacarescu-Pipera, gradul de ocupare al cladirilor din zona va creste semnificativ”, a spus Mihai Paduroiu, senior consultant in cadrul companiei de consultanta The Advisers/Knight Frank.

Cladirea Cubic Center are o suprafata de birouri inchiriabila de 25.300 mp, dispusa pe 12 etaje, si deservita de 507 locuri de parcare subterane si 50 supraterane. La parterul proiectului se afla 1.200 mp de spatii de retail, care includ un restaurant operational. La etajul 12 este amplasat un centru de conferinte, care ocupa o suprafata 1.000 mp.

Compania Dinu Patriciu Global Properties (DPGP) detine pe piata locala 84.323 mp de birouri, cele mai importante cladiri din portofoliul fiind The Lakewiew (in parteneriat cu AIG Lincoln), Romana Offices, Cubic Center, Banu Antonache Offices, Cascade Offices si Baneasa Business Center, in aceasta din urma avand sediul si compania Dinu Patriciu Global Services, responsabila managementul si dezvoltarea proprietatilor din portofoliul detinut de DPGP.

Vezi Pe mana cui a lasat Patriciu imobiliarele din Romania?.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Prime Kapital a obtinut aprobarea PUZ pentru Avalon Estate