Senzatii tari la mall: primul roller coaster indoor din Europa de Est s-a deschis in Bucuresti

Zorky’s Planet, singurul parc de distractii indoor din Romania, a inaugurat primul roller coaster instalat intr-un shopping center din Europa de Est, dupa o investitie de 750.000 euro.


Conceptul roller coaster-ului a fost dezvoltat de catre producatorul italian IEPARK, in colaborare cu ingineri si analisti constructori ai AFI Palace Cotroceni si Britta Trading. IEPARK este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii italiene producatoare de echipamente pentru parcuri de distractii, iar Britta Trading este cel mai mare dezvoltator de parcuri de distractii indoor din Romania.

Constructia coaster-ului (proiectarea, designul, producerea, transportul si instalarea) a durat 14 luni, fiind integrat in incinta mall-ului AFI Palace. Roller coasterul este capabil sa ajunga la viteza de 45 km/h, avand o lungime de 140 m si o greutate de 40 de tone.

Roller coaster-ul are 16 locuri. O cursa cu roller coaster-ul dureaza un minut si jumatate, accesul fiind permis copiilor in varsta de minim trei ani, cu o inaltime mai mare de 1,10m. Pretul unei aventuri cu trenuletul este de 25 de lei.

Amenajat pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, Zorky's Planet este primul parc de distractii din Romania instalat intr-un centru comercial, in AFI Palace Cotroceni, la etajul 1.

Zorky's Planet cuprinde un loc de joaca pentru copii cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliana, piscina cu bile, turnuri cu bile, plasa elastica, jocuri electronice si mecanice, masinute tamponabile, carusele sau trenulete.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri