Compania Regatta propune spre inchiriere companiilor din domeniul industrial sau cu activitati conexe acestuia un excelent spatiu de birouri in zona bulevardului Basarabia.

Cu o suprafata de cca. 2,000 mp, dispusi la etajele doi si trei intr-o cladire localizata la numai cateva minute distanta de Sos. Pantelimon, Sos. Vergului si Bd. 1 Decembrie, spatiul este foarte potrivit amenajarii de birouri.

Finisajele si dotarile respecta standardele moderne oferind spatii deschise ce pot fi compartimentate conform dorintelor chiriasului, centrala termica proprie, grupuri sanitare amenajate/nivel, aer conditionat si bineinteles locuri de parcare.

„Principalele avantaje pe care le ofera acest spatiu sunt apropierea de locatii de interes industrial, amplasamentul astfel incat sa beneficieze de mare vizibilitate si accesul facil la mijloacele de transport in comun. Companiile activand in sfera industriala pot inchiria la un pret extrem de atractiv acest spatiu, bucurandu-se de facilitati moderne si complete, precum si de un sediu de calitate,” a declarat Luminita Necula, real estate broker in departamentul Inchirieri, Regatta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
JLL: Dezvoltatorii de birouri ar putea subtia pachetul de beneficii