Sezonul transferurilor in imobiliare, asta dupa ce in numai cateva saptamani asistam la o avalansa de plecari din companiile de pe piata de profil. Cel mai nou nume in peisajul schimbarilor este Gijs Klomp, unul dintre cei mai experimentati manageri pe investitii din Romania, care de la finalul acestei luni va parasi echipa consultantilor imobiliari CBRE

Potrivit unor informatii obtinute de wall-street.ro, Gijs Klomp (foto) se va alatura de la 1 iulie investitorului de dezvoltatorului sud-african NEPI, companie care a trecut recent printr-o serie de schimbari importante in ceea ce priveste echipa de management.

Gijs Klomp a detinut functia de head of capital markets CEE la CBRE, ocupandu-se de mai multe proiecte importante din piata, asa cum este cazul vanzarii proiectului Green Court, dezvoltat de catre Skanska, a mai multor proiecte industriale, dar a contribuit si la mai multe proiecte care se afla in curs de vanzare.

Contactat de catre wall-street.ro, Gijs Klomp a confirmat plecarea din cadrul echipei CBRE, sugerand ca “va ramane in domeniul imobiliar”, fara sa confirme sau sa infirme informatiile wall-street.ro care sustin alaturarea de NEPI, tot pe partea de investment.

NEPI a trecut recent printr-un amplu proces de schimbari, mai multi manageri de top din companie anuntandu-si plecarea din echipa fondului sud-african de investitii, asa cum este cazul directorului executiv Tiberiu Smaranda, a lui Lori Collin sau a lui Calin Stan, responsabil pentru mai multe santiere ale dezvoltatorului si investitorului la nivel local.

Citeste si:
Evertoys a atras 150.000 de euro prin Seedblink.com
Evertoys, "Netflixul romanesc...

Olandezul Gijs Klomp si-a inceput activitatea pe zona de real estate ca managing director al ING Real Estate Investment Management si, ulterior, head of asset management tot in cadrul aceleiasi companii, pentru ca in 2011 sa se alature echipei consultantilor imobiliari CBRE din Praga (Cehia), in functia de head of transactions CEE.

In mai 2013, Gijs Klomp a preluat pozitia de conducere a companiei de consultanta JLL Romania, pentru ca in februarie 2015 sa se alature echipei CBRE Romania, in pozitia de head of capital markets.

Robert Paulson, fost manager de la JLL Cehia, se alatura CBRE

Potrivit datelor wall-street.ro, postul lasat vacant de catre Gijs Klomp va fi preluat de un fost manager de la compania de consultanta imobiliara JLL din Cehia. In acest fel, de la inceputul lunii viitoare, Robert Paulson se va alatura CBRE din pozitia de head of investment properties.

Citeste si:
Imobiliare, bursa, bitcoin sau aur? Care a fost investitia anului 2019
Imobiliare, bursa, bitcoin...
Sursa foto: Mircea Dragos

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce orase din tara au "vanat" dezvoltatorii de mall-uri in 2019