Declaratiile noului CEO al Praktiker vin dupa ce retailerul de bricolaj a inaugurat la final saptamanii trecute doua noi remodelari ale spatiilor comerciale din Ploiesti si Oradea, dupa investitii de peste 600.000 de euro pentru fiecare dintre locatii.

“Am vizitat Romania in urma cu mai multi ani si mi se pare o tara de viitor. Sunt sigur ca urmeaza o perioada infloritoare, cea mai buna din istoria tarii. Romania este o tara de producatori, ceea ce este un lucru pozitiv, in care exista un nivel crescut de educatie si de care se poate profita in viitor. Romanii merita mai mult si sunt sigur ca fondurile UE vor fi atrase si vor fi folosite in infrastructura, renovari si multe alte domenii cheie care au nevoie de astfel de investitii”, a declarat Miroslaw Huczek (foto cover), noul director general Praktiker Romania, intr-un interviu pentru wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont