In 2017, compania a finalizat achizitia a peste 17 hectare de teren aditional langa parcul P3 Bucharest, cu intentia de a dezvolta parcul la 500.000 de metri patrati de spatii logistice langa Bucuresti in urmatorii doi ani. P3 are, in acest moment, un total de 370.000 de metri patrati de spatii logistice in 14 depozite in parcul P3 Bucharest si alti 100.000 de metri patrati care permit dezvoltarea de noi spatii.

“In 2017 am continuat dezvoltarea parcului nostru de la kilometrul 13, atat prin constructia de noi depozite, cat si prin achizitia de terenuri. Suntem pregatiti pentru un 2018 foarte dinamic, in care intentionam inaugurarea de noi locatii atat in Bucuresti, cat si in vestul tarii, venind in intampinarea cerintelor pietei. Bineinteles, P3 Bucharest Park va ramane centrul gravitational al activitatii noastre, fiind concentrati in continuare pe mentinerea pozitiei acestuia de cel mai mare parc logistic din Romania si pe consolidarea relatiilor pe termen lung cu chiriasii nostri. Romania continua sa fie vazuta in interiorul P3 ca o piata cu un potential mare si sustenabil de dezvoltare pe segmentul logistic si industrial”, declara Sinziana Pardhan, director general al P3 Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont